Sunday, April 24, 2011, 0 speaks

heylo readers and blog walking , today korang pergi mana ? mesty outing dengan kengkawan kan? jealousnya saya ! haha . selalu hari minggu macam neh mesti ada something yang aku akan buat dengan member-2 or famili , but buat masa nih i need more rest :] dah berapa hari tak keluar rumah , yelahkan dalam proses nak elok kan kaki neh..adess tension..btw , nak bagitahu korang neh yang simen harituh aku dah bukak sendiri balik , haha again aku buat benda yang sama , hebad kan ? okey fine tak hebad mana pun pluss kena marah lagi dengan member-2 and parents.. well i memang degel.. fullstop !
just bape hari jeh guna benda ala tuh , yelah myusahkan aku jeh. sebab simen tuh 3 hari aku tak mandi , jangan gelak taw ! korang faham-2 la aku punya jaga baik simen tuh supaya tak kena air.. banyak sebab kenapa aku bukak simen tuh..salah satu nya nak mandi lah kan, rimas rasa badan tak mandi.. then aku nak outing dengan member-2 bosan dah bape hari duduk rumah jeh , before nih banyak aktivity yang aku dah plan baik punya dengar member schl . nak tahu keh ? now kat wayang banyak weh cerita hantu best-2 , okey saya peminat cerita hantu okey ! haha , then sekarang tengah kecoh pergi pesta buku kat pwtc tuh. aku pun nak pergi juga weh ! every year mesty pergi event kat pwtc..and macam-2 lah benda aku nak buat . hopefully my right knee totally sembuh ! amin . doa-2 kan la yea :]
tomorrow ada appoiment dekad hukm , haish seriously malas nak pergi bukan docter tuh boleh buat apa kankan..menunggu dah la punya lama .. jangan nanti dia simen kan kaki aku nih balik sudah la.. so esok kena buat muka tak bersalah :] anything docter tanya cakap jeh dah sihat dah okey . haha bukan dia tahu . so sampai snie jeh lah aku merepek . byebyee :]]

Older Post | Newer Posts