untitle -__-
Thursday, June 16, 2011, 0 speaks

heylo my followers and blog walking. nak story nih smalam ken eylah dapat satu text nih. bukan sebarangan text okay , but text nih buat eylah siket tersentuh. HAHA , terjiwang sudahh :] okay nak tahu keh? hee baca la nih erk .
UNTU AWAK ..saya ade sesuatu nak bagitahu kat awak..awak jangan marah apa yang saya katakan ni..dulu saya sangat suka kan awak..saya selalu berangan awak akan jadi milik saya..tapi saya tak pernah luahkan perasaan saya kat awak, saya malu nak bagitahu saya suka kan awak..sebab awak cantik..saya takut awak tak pandang saya..tapi saya tetap cuba dekatkan diri dengan awak..tak salahkan awak mungkin saya ni bukan lelaki yang pandai berkata2 untuk ambik hati awak..kadang² saya terase care awak layan saya tapi saya tetap cube dapat kan awak..sehingga la saya terpakse pergi jauh..jarak mungkin memisahkan kita ..tapi tidak pernah memisahkan awak dari saya..saya call awak saya tanya khabar awak..tapi hubungan kita tetap tak ke mana..akhirnya saya mengalah mungkin awak bukan la untuk saya..saya harap awak jumpa orang akan jaga awak..semoga awak bahagia..setelah bertahun berlalu..sekian lama kita menyepi..awak muncul balik dalam hidup saya..perasaan yang dah lama mati bangkit balik..lama saya tak dengar suara awak..lama saya tak tengok awak senyum..saya rindu semua tu..apa patut saya buat? patutkah saya mencuba sekali lagi..awak, saya nak bagitahu sesuatu kat awak mungkin saya tak pernah bagitahu awak selama nie...awak,saya sayang awak..saya tahu awak faham apa yang saya katakan ni..saya akan tunggu jawapan dari awak..
actually kiteorang dah lama kenal , since last year and pernah jumpa masa tuh dia dengan abang angkat eylah kat bukit jalil. and masa tuh a lot of memory tercipta (wahh ayat aku) sebab masa tuh juga first time jumpa abang angkat eylah , first time jumpe helary (ex boyfriend) and also capital D nihh :] okay tapi sayang , kiteorang terlost contact and baru² nih dia ada tegur eylah dekat FB dia kata ''budak hot sombong''. then baru lah contact² balik. and tetiba dia luahkan perasaan dia kat eylah. sweet kan ayat tuh? emm yes memang sweet dah lama gila tak terima sms text macam tuh. walaupun macam tuh maybe kite tak mungkin bersatu . and maybe one day if ada jodoh, adalah keh ! btw , eylah pon sayang kan awak keyh! :]
thanks sebab hadir dalam hidup saya !

Older Post | Newer Posts