Majlis Korban
Wednesday, November 9, 2011, 2 speaks


Assalamualaikum readers , tengok tittle for sure korang pelik.
 Kenapa tetiba majlis korban pulak nih kan. Bukan raya haji dah habis ke? 
Hah ni yang nak story nih, nak tahu or taknak tahu korang kena baca juga , PEACE (Y)
Ok, kan sempena raya haji baru-baru nih so hari nih 9/11/2011 pihak sekolah kiteorang pun tadi buat lah majlis korban tuh siap ada lembu auw . Tapi aku tak tengok sebab masa tuh tengah sibuk main UNO kat foyer PJK. Then dah terlalu bosan aku, Naylie and Hajar pergi lah dekat tempat cikgu² yang sibuk tengah memasak tuh. Sampai sana tengok ika tengah potong bawang so dengan hati yang mulia aku naylie and hajar pun tolong lah kan.. Sampai dieorg menangis la potong bawang. HAHA. gila comel. Bpe minit lepas tuh Eda dgn Nad datang so bila kiteorang semua dah bergabung memang meletop la kan bak kata si Naylie berkampung di teratak Seri Mulia.
Gila penat dohh kiteorang. Budak-2 lain banyak larikan diri dari tolong cikgu tapi kiteorang dari lepas rehat sampai semua orang dah balik still tolong cikgu mgemas. Actually cikgu mintak kiteorang just tolong cuci periuk memasak jeh tapi dah dekat situ banyak benda kiteorang buat, siap tolong isikan sup daging/tulang lagi untuk budak-2 Seri Mulia. HAHA. Nampak kan muka kiteorang keletihan tadi --'
Dekat pukul 3 baru balik pastu terus pergi rumah aku tapi Hajar dengan Ika balik rumah. Ylah kan letih gila kod. Korang bayangkan laa periuk belanga yang besar gila tuh kiteorang kena cuci dah la ada dua perkakas-perkakas yang lain lagi. First time aku macam ni kalau dekat rumah slalunya aku tolong tapi tolong tengok dan tolong makan laa. HAHA lari topic lak, masa dekat rumah aku tuh kiteorang start belajar main gitar, tapi aku dengan Eda tak sangat main. Yang semanggat Naylie dengan Nad. Wahh gila laa , Naylie dalam masa berapa jam dah dapat tangkap. Aku malas tadi sebab penat . Hee :D

sorry gambar effect teruk weh 
Ok nih first day kiteorg belajar main gitar. Gambar ni tanpa pgetahuan dieorang
Bukan eylah yang tangkap ehh :p 
ok byebye


Older Post | Newer Posts