Thursday, December 22, 2011, 0 speaks


Oh yeah! Assalamualaikum readers . Semalam result PMR keluarkan? 
Cmne student pmr? Semalam status new feed dipenuhi dengan result. 
Congratuliations pada siapa yang dapat 8A' tuh. Adik aku dapat 4A. Er not bad. 
Dia dapat kalahkan aku -___- wahhh malu gila-gila kod. Bestlah dia, nanti boleh minta macam-macam sedangkan aku dulu pun result mcm haram pun dapat phone inikan dia. Sedara-mara yang saing dengan adik aku pun result diaorg kebanyakan tak berapa nak OK. Atleast ibu tak malu lah kan bila orang tanya. Haish. Time aku dulu , rasa macam nak terjun bangunan jeh o.O
Aku tak peduli, SPM ni nanti nak fight betul-betul. 
Ya allah , terangkan la hati aku nih. Aku taknak ingat apa-apa. Aku nak stop semua benda yang tak berfaedah. Tolonglah aku ya allah untuk kali nih jeh. Cukup la masa UPSR&PMR aku tak dapat nak banggakan ibu but for this SPM aku nak buat dia rasa bangga. Even bukan straight A pun , atleast A tuh penuh masa dekat slip SPM. So start tahun baru nanti, aku taknak berazam macam-macam sebab setiap yang aku berazam tak pernah menjadi for this year aku nak cuba dan mencuba apa yang aku nak. Berusaha sedaya upaya especially untuk SPM ni. Hey come on la, last year sekolah kod tak kan nak memain lagi --' kalau dulu boleh la kan, tapi untuk this year tolonglah aku tak nak fikirkan perkara yang tak penting. Contohnya boyfriend or kawan-kawan. Err sebab dua perkara tuh boleh musnah masa depan korang tahu! Seriously, ada something yang aku pendam. Oh tak perlu la aku bagitahu. But ketahuilah aku ni seorang yang p'dendam. Dendam akan terbalas jika benda tuh terjadi. But please aku taknak hidup aku tergangu disebabkan syaitan yang bertopengkan manusia. Ok fine, aku memang seorang yang jahat. But jahat aku akan terbalas pada orang yang melakukan kejahatan pada aku. Aku ni manusia macam semua orang juga, yang ada otak. Contoh this moment. Perlu keh korang pukul orang tanpa sebab? Benda yang rasa sakit jeh akan timbul rasa untuk balas dendam kan? Ok aku punya peragai memang berbeza. Aku akan diam dulu, tapi aku akan balas dalam diam. Yes. Musuh dalam selimut. But untuk orang yang aku rasa betul-betul buat aku sakit hati. Hidup aku simple jeh, aku lebih suka diam, dari tergelak sana sini. Perlu ke? Aku nak jadi seorang yang serious. But not all time. Selama hari nih aku banyak chill dari serious. So semua benda tak menjadi la kan. Nak chill sangat padan muka aku. Hewhew.
Ok la sampai sini je for this post.Byeboi 

Older Post | Newer Posts